Offline Movies & Series kijken met de Ziggo GO app

Nu offline kijken met Ziggo GO!

Maak je eigen speellijst met films en series

Ben je Ziggo klant en heb je de Ziggo GO app geïnstalleerd? Dan download je nu gratis de meeste films en series uit het Movies & Series (XL) pakket. Zo kijk je overal in de wereld, zónder internetverbinding. Verderop op deze pagina laten we stap voor stap zien hoe het werkt.

Met de Ziggo GO app kun je al live tv-kijken en programma’s terugkijken. Films en series kijk je met een internetverbinding on demand en ze zijn nu dus ook op maximaal 2 apparaten te downloaden, inclusief alle HBO-titels. De titel die je hebt gedownload blijft maximaal 30 dagen beschikbaar in de speellijst. Als je de download eenmaal hebt gestart, blijft de download nog 2 dagen bewaard.

Deze functie werkt voor smartphones en tablets die draaien op Android 4.4 en hoger of iOS 10.0 en hoger. Later gaan we de functie ook toevoegen aan de Windows 10-versie van de app.

Nu nog meer gemak, ook op reis

Elke film of serie in de app met een downloadbutton kun je downloaden. Daarvoor heb je een wifi- of 3G/4G-internetverbinding nodig. De film of series wordt toegevoegd aan de speellijst en dan kun je waar je maar wil je favoriete films en series kijken, zonder internetverbinding. Dus overal in de wereld, al in het vliegtuig of onderweg in de auto of trein (oordopjes in!). Met het samenstellen van je afspeellijst begint je vakantieplezier thuis al.

Live tv-kijken, Replay en Movies & Series (XL) in de EU

Je kunt tegenwoordig de Ziggo GO app óók in de EU met een internetverbinding gebruiken, zoals je in Nederland gewend. Je betaalt dus geen roamingkosten meer. Het geldt voor live tv-kijken, Replay en Movies & Series (XL). Om te kijken in de EU heb je wel de app-versie (iOS, Android en Win10) van 1 april 2018 of later nodig.

Offline kijken, hoe werkt dat?

Open de Ziggo Go App en zoek een titel

Ga naar Movies & Series (XL) en kies bovenin een van de submenu’s (Series, Movies, HBO series, HBO films of Kids).

Offline Movies & Series kijken met de Ziggo GO app
Kies een film/aflevering van een serie

Films en series die je kunt downloaden hebben een download-icoon (pijltje met liggend streepje eronder) rechts naast de ‘KIJKEN’-knop.

Ter info: wanneer helpmeldingen aan staan zie je de eerste keer een tip. 

Offline Movies & Series kijken met de Ziggo GO app
Registreer je apparaat

Wanneer je de eerste keer op je toestel een download start, moet je het apparaat eerst registreren. Je krijgt een pop-up te zien met de vraag of je het apparaat wil registreren.

Als je wil kun je de naam van het apparaat aanpassen. Klik daarna op ‘Apparaat registreren’. Je kan maximaal 3 apparaten tegelijk registreren. 

Offline Movies & Series kijken met de Ziggo GO app
Bevestig je registratie

Klik op OK.

Offline Movies & Series kijken met de Ziggo GO app

Veelgestelde vragen

Met Ziggo GO kijk je overal binnen de Europese Unie als je verbonden bent met internet. Je kijkt bijna alle tv-zenders die je ook in Nederland krijgt als je buitenshuis bent. En dat geldt ook voor al je Movies & Series (XL) en voor alle programma’s die je terugkijkt via Replay TV.

Tip: ga je op reis? Download dan voor vertrek films en series van Movies & Series (XL) en kijk ze offline. Wel zo handig in het vliegtuig of onderweg in de auto. 

Dan werkt Ziggo GO niet. Denk je ook aan Zwitserland en Noorwegen? Die vallen ook buiten de Europese Unie. En Sint Maarten is sinds 2010 onafhankelijk. Dus hoort het Nederlandse deel niet meer bij de Europese Unie.

Tip: ga je op reis naar landen buiten de EU, maar wil je wel films en series kijken? Download dan voor vertrek films en series van Movies & Series (XL) en kijk ze offline. En zet voor de zekerheid je databundel (3G/4G) uit.

Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Martin, Madeira en de Azoren en de Canarische Eilanden.

Let op:

  • Kijk je via 3G of 4G? Dat kost veel MB’s uit je mobiele databundel. En je mobiele aanbieder berekent soms extra kosten als je door je databundel heen bent. Probeer over te stappen op wifi of zet de streamingkwaliteit op laag.
  • Niet elke verbinding binnen de Europese Unie is zo krachtig als die in Nederland. Houd rekening met een minder goede beeldkwaliteit dan je gewend bent.
  • Movies & Series: veel films en series zijn al te downloaden. Je herkent ze aan het download-icoon. 
  • Movies & Series XL: Alle HBO-films en -series kun je downloaden en veel andere films en series uit het Movies & Series XL-pakket. Je herkent ze aan het download-icoon. 
  • De downloads staan op het geheugen van je (Android of Apple) smartphone of tablet. Kijken kan tot 30 dagen na je download. Daarna verwijder je ze simpel weer. Let op: als je de download eenmaal hebt gekeken, blijft de download nog 2 dagen bewaard. 

Om te kunnen downloaden moet je eerst je apparaat registreren. Je kan maximaal 3 apparaten tegelijk registreren. Wanneer je een apparaat wil verwijderen of vervangen (bijvoorbeeld omdat je een nieuw apparaat hebt) kan dat op zijn vroegst de volgende dag. 

Een gedownloade film en/of afleveringen van serie blijven maximaal 30 dagen beschikbaar. Als we deze eerder uit ons assortiment halen, dan verloopt deze eerder. Na het starten van de gedownloade video heb je nog 48 uur om het programma af te kijken.

Op dit moment is de functie beschikbaar via de iOS en Android app voor smartphones en tablets. De minimale vereisten zijn:

  • Apple iPhone & iPad: minimaal iOS 10.0 of hoger
  • Android smartphone & tablet: minimaal Android 4.4. of hoger
Volg de Winterspelen met Ziggo GO
Kijk je favoriete sportwedstrijden

Met de Ziggo GO app

In de trein genieten van topvoetbal uit de Premier League of La Liga? En vanuit je bed kijken naar spannende inhaalacties in de Formule 1? De mooiste wedstrijden kijk je live, waar en wanneer je maar wilt, met de gratis Ziggo GO app.