Guus Meeuwis

Guus Meeuwis

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van de Groots met een zachte G-concerten van Guus Meeuwis. Een artiest die staat voor plezier, samen genieten, oranje en groots. Net als Ziggo.

Van Studenten Songfestival naar Philips Stadion

Twintig jaar geleden rolde Guus Meeuwis per ongeluk het vak in. Het nummer 'Het is een Nacht' wilde de Brabander eigenlijk liever voor zichzelf houden, maar zijn broer stak daar een stokje voor. Hij gaf Guus op voor het Studenten Songfestival, dat de start van zijn carrière vormde.

Guus Meeuwis
En van Philips Stadion naar Royal Albert Hall

Inmiddels is Guus in het bezit van vele gouden, platina en dubbel platina platen en zou hij niets anders meer willen. Uitverkochte club- en theatertours wisselen elkaar af en bijzondere optredens, zoals voor het koningshuis en tijdens de Olympische Spelen, zijn de revue gepasseerd.Bovendien heeft hij alweer 41 Groots met een zachte G-stadionconcerten op zijn naam staan. Spelen is wat Guus het liefste doet. Zijn prijzenkast staat vol 3FM Awards, TMF Awards, Edisons, een Televizier Talent Award, een Gouden Harp en legio andere prijzen. Stuk voor stuk hoogtepunten om dankbaar voor te zijn.

Hoogtepunten die Guus koestert en hem uitdagen om steeds weer verder te kijken. Dit heeft hem in 2015 een nummer 1 album, eigen pop-up restaurant en een concert in de fameuze Londense Royal Albert Hall opgeleverd. Guus: "Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Het is een zegen om vast te stellen dat jouw idee van wat mooi is door anderen wordt gedeeld en opgepakt. Dan klopt het dus wat we doen."

Meer over Guus

Meer Guus Meeuwis:
Empty list (select items)