Ontdek de programma’s van FOX Sports

De programma's van FOX Sports

Je raakt niet uitgepraat

Je kijkt natuurlijk naar FOX Sports voor alle topduels uit de (inter)nationale competities. Maar ook voor actualiteit en nabeschouwingen zit je bij deze zender geramd! Ontdek de spraakmakende programma’s van FOX Sports.

FOX Sports Vandaag

Elke dag om 19.30 en 23.00 uur | Elke zaterdag om 17.30 uur

Heb ik iets gemist? Deze vraag hoef je niet meer te stellen als je iedere dag naar FOX Sports Vandaag kijkt. Het belangrijkste en opvallendste sportnieuws uit binnen- en buitenland krijg je in een halfuur kant en klaar voorgeschoteld.

Verwacht samenvattingen, reportages en aandacht voor de trending topics uit het rijk der social media. De presentatie is afwisselend in handen van Pascal Kamperman, Aletha Leidelmeijer, Fresia Cousiño Arias, Milan van Dongen, Vincent Schildkamp en Leo Oldenburger. 

Kanaal: FOX Sports 1

Kom naar De Eretribune

Elke zaterdag van 18.00 tot 23.00 uur

Waarom naar het stadion als je thuis op de Eretribune plaats kunt nemen? Iedere zaterdag beschouwen Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer de Eredivisiewedstrijd van 19.45 uur. Dit doen ze met twee vaste analisten, een actuele gast uit de voetbalwereld en een bekende Nederlander met een grote voorliefde voor voetbal.

Naast het live duel en de beschouwingen beleef je ook de hoogtepunten uit de overige Eredivisieduels en is er aandacht voor de Duitse Bundesliga.

Kanaal: Fox Sports 1

De Tafel van Kees & Natafelen

Elke zondag om 10.00 uur | Elke maandag om 22.00 uur

Een croissantje, koffietje, De Tafel van Kees… Vaste ingrediënten voor een smakelijke zondagochtend! Gedurende het Eredivisieseizoen ontvangen Kees Jansma en Hans Kraay jr. diverse gasten uit de voetbalwereld. Ze blikken terug op de gespeelde wedstrijden en kijken vooruit naar de duels van de zondagmiddag.

Het voetbalweekend afsluiten doe je een dag later met Natafelen. Hierin krijgt Kees Jansma gezelschap van Kenneth Perez en drie gerenommeerde voetbaljournalisten. Alle zin en onzin van de afgelopen speelrondes uit de diverse (inter)nationale competities komt voorbij.

Kanaal: FOX Sports 1

Eredivisie op Zondag

Elke zondag van 12.00 tot 18.45 uur

Drie live wedstrijden uit de Eredivisie achter elkaar; is dat geen pure hattrick? Je scoort de duels iedere zondag live bij FOX Sports. En je praat uiteraard de hele dag mee met de presentatoren, analisten en verslaggevers die verslag voor je doen vanuit de studio en stadions.

Tussen de live duels door zie je ook flitsen van de andere wedstrijden uit de Eredivisie en de Bundesliga.

Kanaal: FOX Sports 1

dummy 3
dummy 3

Dit Was Het Weekend

Elke maandag om 18.50 uur

In Dit Was Het Weekend worden de belangrijkste en opvallendste zaken van het Eredivisieweekend besproken door Toine van Peperstraten of Jan Joost van Gangelen en twee analisten. 

Kanaal: FOX Sports 1

De Keuken Kampioen Divisie

Elke maandag en vrijdag om 20.00 uur

Volg de verrichtingen van onder meer FC Twente, Sparta en de jeugdelftallen van Ajax, PSV en Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Iedere maandag beleef je een livewedstrijd uit deze competitie en op vrijdagen zie je er zelfs twee! Uiteraard inclusief voor- en nabeschouwingen vanuit de studio.

Kanaal: FOX Sports 2 en FOX Sports 3

Niet thuis? Kijk onderweg met

FOX Sports GO

Alle wedstrijden uit je pakket zijn binnen Nederland ook live te zien via FOX Sports GO op je laptop, tablet of smartphone. Handig voor als je onderweg bent.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van Sidekick, het tweede scherm van FOX Sports, en heb je toegang tot extra online kanalen. Heb je nog geen account? Maak deze dan gratis aan via foxsports.nl en klik op het Ziggo logo voor verdere instructies.

Meer FOX Sports: