Champions League

Champions League bij Ziggo Sport

De mooiste duels kijk je op kanaal 14

Wie volgt Liverpool op in de Champions League? Kan Ajax het weer zo ver schoppen? En weten de Amsterdammers zich überhaupt te plaatsen voor de cup met de grote oren? De mooiste Champions League-duels kijk je bij Ziggo.

Champions League live op tv

Bij Ziggo zie je ook tijdens het seizoen 2019-2020 de mooiste Champions League-wedstrijden tussen Europese topclubs. Wat houdt dat precies in?

  • Voorrondes: tijdens de voorrondes zie je bij Ziggo Sport exclusief hoe Ajax het ervan afbrengt. Live op kanaal 14, gratis voor Ziggo klanten.

  • Groepsfase: na de voorrondes zendt Ziggo Sport op speeldagen om 18.55 uur een Champions League-wedstrijd uit. Dit is altijd een andere wedstrijd dan er op Veronica (kanaal 8) wordt uitgezonden, omdat deze zender de open uitzendrechten heeft in Nederland.

  • Champions League Switch: vanaf 21.05 uur krijg je bij Ziggo Sport alle hoogtepunten, doelpunten en bijzondere acties voorgeschoteld vanaf alle velden in Champions League Switch! Ideaal voor de echte voetbalfan, je mist geen doelpunt.

  • Zelf bepalen welke wedstrijd je wilt kijken: kies dan voor Ziggo Sport Totaal. Per speelavond worden er meerdere wedstrijden gelijktijdig uitgezonden.

Onderweg of op vakantie en niks missen van de Champions League? Kijk dan via Ziggo GO.

Programma Champions League

Omdat de voorrondes van de Champions League nog in volle gang zijn, is het nog niet bekend welke Champions League-wedstrijden wanneer worden uitgezonden. Vanaf half september 2019 gaat de groepsfase van start. De wedstrijden en uitzendtijden vind je vanaf dan terug in de Ziggo Sport tv-gids.

Rondo bij Ziggo Sport

Champions League nabespreken bij Rondo

Elke zondag om 19.50 uur op kanaal 14

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je tijdens het voetbalseizoen elke zondagavond om 19.50 uur op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Champions League

Sport kijktips nodig?

Check de Ziggo Sport-kalender

De mooiste duels in de Premier League en La Liga, spannende Formule 1-races, toptennis, golf… wat een aanbod op Ziggo Sport! De tv-gids doorspitten voor de beste affiches? Niet nodig, dat doen wij voor je.

Meer voetbal: