De mooiste voetbalduels op kanaal 14

Einde voetbalcompetities

Die je deze maand ziet op Ziggo Sport

Game of Thrones? Nee, het is tijd voor de Game of Goals! Volg de ontknoping in de Premier League, La Liga én Serie A live op Ziggo Sport. En de Eredivisie bij FOX Sports.
Laatste update: 23 april 2019

Zoals Rinus Michels al eens zei: 'Voetbal is oorlog'. En hoewel de kampioensstrijd in de Serie A al is gestreden, moeten er daar ook nog wat veldslagen worden uitgevochten.

Soms is de strijd om de laatste plekken in de Champions League of Europa League nog spannender dan de titelstrijd. Welke competitie je ook volgt, bij Ziggo zit je goed.

Bekijk hieronder de voetbalcompetities.

Wil je weten hoe laat je favoriete club speelt? 

Bekijk de Ziggo Sport tv-gids en mis geen wedstrijd!

De mooiste voetbalduels op kanaal 14
In welke competitie ben je geïnteresseerd?

Premier League

La Liga

Serie A

Eredivisie

Premier League

De competitie met de meeste potentiële titelkandidaten ter wereld. Dit jaar is de titelrace tussen Liverpool en Manchester City en blijft het ontzettend spannend aan de top. Maar ook tussen de nummers drie en zes (op dit moment Tottenham Hotspur, Chelsea, Arsenal en Manchester United) is het stuivertje wisselen.

Wie gaat door naar de Champions League en wie mag doorstomen naar de Europa League? Het zou toch niet dat Manchester United, die door Barça uit de Champions League is geknikkerd, volgend jaar geen Europese wedstrijden speelt? Op zondag 28 april spelen ze nog tegen Chelsea. Alles of niets!

Premier League live kijken bij Ziggo Sport

.

La Liga

La Liga is meer dan Barcelona en Real Madrid. En meer dan Messi en Modrić. Het is de sterkste competitie ter wereld. Vandaar dat uit deze competitie verhoudingsgewijs de meeste clubs mogen ‘meedoen’ in Europa. Zelfs de nummer zes kan zich nog kwalificeren voor de Europa League.

Wie heeft de beste papieren? Barcelona zit er rooskleurig bij en ligt op koers voor de titel. Voor Real Madrid valt er weinig eer meer te behalen. Real mist duidelijk Ronaldo en na de uitschakeling in de Champions League mist Ronaldo de Madrilenen waarschijnlijk ook. Had het huwelijk nog stand gehouden dan… tja, we zullen het nooit weten.

Spannender is het voor de teams Sevilla, Valencia en ook het verrassend goed spelende Getafe. Wie gaat Europa in? De eindstrijd in La Liga volg je live op Ziggo Sport kanaal 14.

La Liga live kijken op Ziggo Sport

Serie A

De ‘Oude Dame’ Juventus domineert al járen de Italiaanse voetbalcompetitie Serie A en toch is de competitie allesbehalve saai. Wie plaatst zich voor de Champions League en de Europa League?

Napoli, Inter en AC Milan hebben de beste papieren voor de Champions League. Maar wat kan het AS Roma van Karsdorp en Kluivert?

Er staan nog wat interessante potten op het programma, zoals Inter - Juventus op zaterdag 27 april. Kan Juventus het nog opbrengen na de nederlaag tegen Ajax in de Champions League? Inter kan de drie punten zeker goed gebruiken. 

Serie A live kijken op Ziggo Sport

Eredivisie bij FOX Sports

Gaan we een herhaling van seizoen 2006/2007 krijgen? PSV werd toen kampioen doordat ze op de laatste speeldag met een doelsaldo van slechts één doelpunt meer eindigden dan Ajax. En dat terwijl AZ voor de wedstrijd nog bovenaan stond en Ajax tweede.

Wat dit jaar anders is? We nemen: een Ajax dat een groot aantal wedstrijden in de benen heeft; van voorronde Champions League tot de KNVB Beker. En we nemen: een PSV die nog kans maakt op één prijs, de schaal. Het wordt de dood of de gladiolen voor beide team.

Daarnaast is de strijd om de kwalificatie groepsfase Europa League ook nog spannend. Volg de ontknoping live bij FOX Sports.

Eredivisie met Ajax en PSV live kijken op FOX Sports via Ziggo

Meer voetbal: