Serie A en FA Cup op Ziggo Sport

Ook Serie A en FA Cup op Ziggo Sport

Nog meer topvoetbal bij Ziggo

Cristiano Ronaldo op de voet blijven volgen? Dat kan bij Ziggo. Want naast de Premier League en La Liga kijk je ook de mooiste duels uit de Serie A en FA Cup op Ziggo Sport.

Voor de komende drie seizoenen heeft Ziggo Sport de uitzendrechten verworven van de Italiaanse voetbalcompetitie de Serie A. Dus wil jij zien hoe Nederlandse internationals als Stefan de Vrij, Rick Karsdorp en Justin Kluivert het er in Italië vanaf brengen? Dan zit je goed bij Ziggo. Wordt Juventus met CR7 voor de achtste keer op rij kampioen van de Serie A?

FA Cup, EK- en WK-kwalificatieduels

Naast de Premier League, La Liga, Champions League, Serie A en wedstrijden uit de Belgische, Portugese en Schotse competitie hebben we nóg meer voetbal. De FA Cup en de EK- en WK-kwalificatieduels van het Nederlands Elftal worden ook toegevoegd aan de lijst ‘voetbal op Ziggo Sport'.

Zo zie je:

  • De kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020 en het WK 2022. Alle wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn in samenvatting te zien. 
  • De Nations League. Deze competitie voor landenteams begint in het najaar van 2018. Het landentoernooi bestaat uit vier divisies, ingedeeld op basis van de Europese coëfficiëntenranglijst. Vier landen kunnen zich door goed te presteren in de Nations League plaatsen voor het EK 2020.