Win Ajaxprijzen bij Ziggo

Win Ajaxprijzen

De mooiste Ajax-ervaringen beleef je met Ziggo

Helden van Europa, bekerwinnaar en kampioen van Nederland… dat smaakt toch naar meer? Ga samen met Ajax op jacht naar de 35ste landstitel en Europees succes. Wat dacht je van kaarten voor Ajax - Lille in de Champions League?

Klant van Ziggo?

Win kaarten voor losse thuiswedstrijden

Vier de vernieuwde samenwerking mee en maak kans op kaarten voor iedere thuiswedstrijd van Ajax. Ook Europees! En speciaal voor kinderen geven we regelmatig plekken weg voor spelers/grensrechters-mascottes.

Vul snel je gegevens in, want zoals Tadic zou zeggen: You need to...

Voor de losse wedstrijden kun je meedoen tot 6 dagen voor de betreffende wedstrijd. Lees de actievoorwaarden.
* Let op: spelersmascottes moeten tussen de 6 en 12 jaar oud zijn en de begeleider 18 jaar of ouder.

Meer Ajaxwinacties

De Golden Seats

Als vip naar iedere thuiswedstrijd

Jochem won de Golden Seats bij Ajax en zit het hele seizoen op de beste plekken van de Johan Cruijff ArenA. Sjaak zocht 'm op om hem te feliciteren:

Zo gaaf waren vorige Ajaxwinacties

Jari zoekt huisgenoten

Winnaar Golden Seats (2018)

Ajax Clinic voor kids

Nieuwe deal #2022

Meer unieke toegang voor fans!

Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve programma's rondom Ajax op Ziggo Sport.

En ook de vriendschappelijke wedstrijden zie je op Ziggo Sport kanaal 14. Dé sportzender van Nederland. Voor jou als Ziggo klant gratis. 

Win Ajaxprijzen bij Ziggo

Sport kijktips nodig?

Check de Ziggo Sport-kalender

De mooiste duels in de Premier League en La Liga, spannende Formule 1-races, toptennis, golf… wat een aanbod op Ziggo Sport! De tv-gids doorspitten voor de beste affiches? Niet nodig, dat doen wij voor je.