Win vette Ajaxprijzen bij Ziggo

Win vette Ajaxprijzen

#Ziggo2022: kaarten voor álle thuiswedstrijden en Golden Seats

Helden van Europa, bekerwinnaar en kampioen van Nederland… dat smaakt toch naar meer? Om het nieuwe sponsorcontract met Ajax te vieren geven we mooie prijzen weg. Zit jij straks vooraan op jacht naar de 35ste landstitel?

Update: 23 juli 2019

Win vette Ajaxprijzen bij Ziggo

Klant van Ziggo?

Win kaarten voor iedere thuiswedstrijd

Vier de vernieuwde samenwerking mee en maak kans op kaarten voor iedere thuiswedstrijd van Ajax. Speel nu mee voor Ajax - FC Emmen (10 augustus) of Ajax - Paok Saloniki (13 augustus).

Zoals Tadic zou zeggen: You need to...

Voor de losse wedstrijden kun je meedoen tot 6 dagen voor de betreffende wedstrijd. Lees de actievoorwaarden.

vodafone_ziggo

Win de Golden Seats

Combineer je Ziggo met Vodafone, dan maak je kans op de twee beste stoelen in de Johan Cruijff ArenA. Deze ‘Golden Seats’ bevinden zich op twee meter van het veld en zitten pal naast de dug-out van Ajax.

Deelnemen aan de Golden Seats actie kan tot en met 31 juli 2019. Lees de actievoorwaarden.

Nieuwe deal

Meer unieke toegang voor fans!

Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve programma's rondom Ajax op Ziggo Sport.

En ook de vriendschappelijke wedstrijden zie je op Ziggo Sport kanaal 14. Dé sportzender van Nederland. Voor jou als Ziggo klant gratis. 

De Golden Seats

Als vip naar iedere thuiswedstrijd

De winnaar van de Golden Seats krijgt, naast toegang tot alle thuiswedstrijden van Ajax als vip, ook toegang tot de Ziggo Sportsbar waar je voor en na de wedstrijd geniet van een hapje en drankje terwijl je de wedstrijden nabespreekt met Ajaxspelers en oud-spelers.

Tot slot krijgt de winnaar voor iedere wedstrijd een parkeerkaart (P1) onder de Johan Cruijff ArenA. Aan het einde van het gouden jaar, krijgt de winnaar zijn ‘eigen’ Golden Seats mee naar huis, inclusief handtekening van alle Ajaxspelers. 

Sjaak Swart verrast winnaar 2018