Band of Brothers seizoen 1
Band of Brothers seizoen 1

Band of Brothers seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama | 2001 | 53 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


4 juni 1944. Uppottery, Engeland. Door ongunstige wind en slechte zichtbaarheid wordt de geallieerde invasie van Normandie tijdelijk afgeblazen. Dat geeft luitenants Richard Winters en Lewis Nixon de tijd om herinneringen op te halen aan de gebeurtenissen die hen zover - de vooravond van D-Day - hebben gebracht. Twee jaar eerder lieten ze zich als vrijwilligers inlijven in Camp Toccoa in Georgia, waar nieuwe rekruten zich aandienen voor een nieuw militair experiment: paratroepen. Als Easy Company, een van de negen compagnieen van het 506th Parachute Infantry Regiment, worden ze toegewezen aan de sadistische luitenant Herbert Sobel. De training wordt voortgezet in Engeland maar Sobels onmenselijke aanpak heeft zware gevolgen. Zijn onderofficieren vragen massaal overplaatsing aan en kolonel Sink besluit wijselijk om Sobel uit Easy Company te halen en het commando over te hevelen naar Lt. Thomas Meehan, met Winters als tweede in bevel.
Band of Brothers seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Band of Brothers seizoen 1
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.