Disney Movies & Series

Disney Movies & Series

Geniet van de mooiste Disneyfilms

Miljoenen mensen over de hele wereld denken bij Disney aan hun jeugd, aan Assepoester en aan Dombo. En nog steeds maakt Disney films waar kinderen, en hun ouders, naar blíjven kijken: van Toy Story  en Frozen tot Maleficent. Kijk vele blockbusters en de klassiekers van Disney, als onderdeel van Ziggo Movies & Series (XL).

Van klassiekers tot blockbusters

De kleinkinderen op bezoek, maar regent het al de hele dag? Of roepen de kinderen dat ze zich vervelen? Je weet het nog van vroeger: met een goede Disney-film droom je even helemaal weg. En zowel ouders als kinderen zijn en blijven dol op magie van Disney. En dus hebben we echt een heleboel Disneyfilms nieuw on demand beschikbaar.

Kijk samen met de kinderen de films waar je vroeger zelf ook naar keek, zoals PinokkioPeter Pan en 101 Dalmatiërs. Maar je kinderen zijn vast ook fan van FrozenCarsThe Lion King en Toy Story! En de wat oudere jeugd gaat voor onder andere Pirates of the Carribean en The Three Musketeers. Wat gaan jullie dan een plezier beleven met Ziggo Movies & Series (XL)!

Hoe kijk je de films?

Klik op On Demand (of de rode knop) op je afstandsbediening, ga naar Movies – Familie of ga naar Kids en kies de film of serie die je wilt zien. Of kijk online met Ziggogo.tv. Wil je onderweg kijken? Ook dat kan! Met de Ziggo GO app kijk je in de hele EU via wifi, 3G en 4G je favoriete programma's.

Ziggo GO in EU kijken

Dit is Disney: