Kijk nu alle seizoenen van The Bridge

Kijk alle seizoenen van The Bridge

Exclusief bij Ziggo Movies & Series

Seizoen 4 is nu te zien!

In dit bloedstollende allerlaatste seizoen van de Deens-Zweedse detective wordt een vrouw dood gevonden op een Deens eilandje bij de Sontbrug. Ze is op gruwelijke wijze gestenigd. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, de omstreden directeur van een migratiebureau in Kopenhagen.

De vrouw was recent verwikkeld in een deportatieschandaal vanwege de uitzetting van een Iraanse homoseksueel. Na terugkeer in zijn eigen land zou hij naar eigen zeggen gestenigd worden. Rechercheur Henrik Sabroe begint samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup aan het onderzoek naar de lugubere moord. Sabroes voormalig partner Saga heeft ondertussen haar handen vol aan… tja hoe zullen we dit omschrijven zonder spoilers? Laten we het houden familiaire problematiek. 

Kijk nu alle seizoenen van The Bridge

Sontbrug

The Bridge (originele titel Bron in het Zweeds en Broen in het Deens) draait om de samenwerking tussen de rechercheteams van het Zweedse Malmö en Deense Kopenhagen. Alle zaken spelen zich namelijk af op of rond de Sontbrug, die Denemarken en Zweden met elkaar verbindt.

Het eerst seizoen kreeg meerdere remakes. Een van die remakes is het Brits-Franse The Tunnel, waarin het lijk niet wordt gevonden op de Sontbrug, maar in de Eurotunnel. Er bestaat ook een Amerikaanse remake, die zich afspeelt op de grensovergang tussen El Paso en Juárez. 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo Movies & Series: