Premier League

Premier League

Premier league live bij Ziggo Sport

De Engelse competitie kent de meeste potentiële titelkandidaten, zoals Manchester City, Liverpool, Tottenham Hotspur en Chelsea. Maar ook Arsenal, Manchester United en zelfs Leicester City komen doorgaans dichtbij. Waar en wanneer kun je Premier League bij Ziggo kijken?

Premier League 2019/2020

Regerend kampioen Manchester City is the one to beat dit seizoen. Maar Liverpool steekt er met kop en schouders bovenuit. De ploeg met de Hollandse helden Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum is op kampioenskoers. Krijgen de jonge Nederlandse talenten Ki-Jana Hoever en Sepp van den Berg nog wat speelminuten bij ‘The Reds’?

De strijd om de tweede plek en Europees voetbal is spannender. Leicester City met Jamie Vardy doet het verrassend goed dit jaar. En ook Sheffield United is in de race voor Europees voetbal.

Volg het beste Engelse voetbal bij Ziggo Sport kanaal 14.

Virgil van Dijk in Premier League

Programma Premier League 2019/2020

Benieuwd welke Premier League-wedstrijden je ziet bij Ziggo? En je hebt geen tijd om de tv-gids of het hele speelschema door te spitten? Bekijk dan de Ziggo voetbalkalender.

En als je het toch zelf wil uitpluizen, check dan de:

Voetbalprogramma: Rondo

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je zondagavond om 19.50 uur op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Meer voetbal: