Win een Ajax Clinic voor je kind

Win een Ajax Clinic voor je kind

Exclusief voor klanten die Ziggo en Vodafone combineren

Leren dribbelen als David Neres, passen als Frenkie de Jong of scoren als Ellen Jansen? Hoe gaaf is dat! Op zaterdag 18 mei trainen 100 kinderen als een échte profvoetballer tijdens de Ajax Clinic.

De actie is verlopen

Is jouw kind tussen de 6 en 12 jaar en heb jij een abonnement bij zowel Ziggo als Vodafone? Speciaal voor klanten die Ziggo en Vodafone combineren: win een Ajax Clinic voor je zoon of dochter.

Dag vol verrassingen
Onder begeleiding van trainers van Ajax Camps & Clinics voelen ze zich een dag lang echte profvoetballers. Ze krijgen naast de training en allerlei verrassingen ook nog een kijkje achter de schermen van de Johan Cruijff ArenA.

Wil jij je kind blij maken met deze onvergetelijke ervaring? Schrijf hem of haar dan snel in voor de Ziggo Ajax Clinic. En misschien maakt jouw toekomstige topvoetballertje op zaterdag 18 mei deel uit van de selectie.

De actie is verlopen

Deze actie loopt t/m 6 mei 2019. Lees hier de actievoorwaarden.

Win Ajaxprijzen

Kans maken op de eerstvolgende #zigGOwow-ervaring? We geven vette Ajaxprijzen weg! Als vip naar een wedstrijd? Op de foto met één van de spelers? Of jouw kind als spelersmascotte het veld op zien lopen? Ja, je Ajaxhelden komen wel héél erg dichtbij.

Meer prijsvragen: