Win een F1-reis naar de GP van Oostenrijk

Win een F1-reis naar de GP van Oostenrijk

Beleef het Formule 1-weekend van je leven

Op zondag 30 juni kleurt Spielberg oranje voor Formule 1. Hoe gaaf zou het zijn om deze GP van dichtbij mee te maken? Speciaal voor Ziggo klanten: win een F1-reis naar de GP van Oostenrijk.

30 juni 2019

Even terug naar vorig jaar. De beelden van een hossende oranje menigte tijdens de GP van Oostenrijk gingen de hele wereld over. En voor het oog van die duizenden Oranjefans won Max Verstappen de race. Dat kunnen we nog wel een keer over doen, toch? En jij kunt er live bij zijn!

Zo doe je mee

Ben je klant van Ziggo en ouder dan 18 jaar? Vul hieronder je gegevens in en je bent in de race voor één van de vijftien geheel verzorgde reizen naar de Formule 1 GP van Oostenrijk voor twee personen.

De prijs

Eén woord: wow! Van de vrije trainingen tot de race zelf: jij bent erbij. Neem plaats in de Red Bull Grandstand zone voor een onvergetelijk F1-weekend. De prijs is inclusief retourvlucht Amsterdam - Wenen, verblijf van drie nachten op basis van twee personen met ontbijt, reisbegeleiding en alle plaatselijke transfers. Een overzicht van de prijs vind je hier.

De winactie is verlopen.

Om mee te doen aan deze winactie moet je 18 jaar of ouder zijn. | Lees de actievoorwaarden

Overzicht prijs

GP

Oostenrijk

Datum

28 juni t/m 1 juli 2019

Vervoer

Retourvlucht (Amsterdam – Wenen)

Handbagage

10 kg

Alle dagen transfers

Ja

Reisdagen

4

Type accommodatie

Logies en ontbijt

Locatie verblijf

Graz

Locatie evenement

Spielberg

Inclusief

Retourvlucht Amsterdam - Wenen, drie nachten op basis van twee personen op één kamer (met ontbijt), alle plaatselijke transfers, reisbegeleiding

Exclusief

Eventuele verzekeringen
Persoonlijke uitgaven

Meer #zigGOwow: