Internet en wifi

Online zijn via een internetkabel of een draadloze verbinding. 

Onze oplossingen

Snel en betrouwbaar internetten via de kabel. Afhankelijk van je abonnement loopt je internetsnelheid op tot wel 1000 Mbit/s. En je krijgt een wifi-modem, de Connectbox. Woon je in een groot huis met dikke betonnen muren en veel verdiepingen? Met onze wifi-versterkers heb je wifi van de tuin tot op zolder.

Storing of onderhoud in je buurt

Heb je helemaal geen internet? Kijk eerst of we niet aan het werk zijn aan ons netwerk en check of er geen storing is in jouw regio.

Alles over internet en wifi | Klantenservice | Ziggo

Wifi-problemen oplossen

Geen zorgen. We helpen je om problemen met een slechte wifi-verbinding zelf op te lossen.

Hoe internet en wifi werken

Ons internetsignaal komt via de kabel en je wifi-modem je huis binnen. Het modem verspreid het wifi-signaal, zodat je draadloos het internet op kunt. Hoe verder je van het modem af bent, hoe minder sterk het wifi-signaal. 

Hoe snel ga jij?

Als je een internetkabel gebruikt, ga je het snelst. Maar ook met wifi zijn hoge internetsnelheden haalbaar. Wil je weten hoe snel je wifi-verbinding is? Doe de speedtest. 

Het wifi-bereik in huis vergroten?

Dat doe je met wifi-versterkers: de Ziggo Wifiboosters. Deze Wifiboosters werken perfect samen met onze modems en ze verbeteren overal in huis je wifi-signaal. Zelfs op zolder of in je tuin. 

Veilig online

Met een gerust hart internetten kan met Ziggo Safe Online. Een programma om al je apparaten te beveiligen.

Ziggo E-mail

Wil je een e-mailaccount instellen of maken op je laptop, tablet of telefoon? Of e-mailinstellingen veranderen? We helpen je!

De beste instellingen met de Ziggo SmartWifi app

Scan je wifi-netwerk thuis en zorg dat je apparaten automatisch schakelen naar de beste frequentie en de snelste verbinding. 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Op onze Klantenservice pagina vind je een overzicht met informatie over al onze producten en diensten.