Mediabox Next

Installatie

Je bent slechts een paar kabels verwijderd van eindeloos tv, films, series en programma's kijken. Volg de meegeleverde handleiding of gebruik het online stappenplan. Kom je er echt niet uit? Neem dan contact op. We zitten voor je klaar en helpen je verder. 

Dit zijn in grote lijnen de stappen die je zult doorlopen:

  1. Ziggo Mediabox Next aansluiten
  2. Ziggo Mediabox Next in gebruik nemen
  3. Overal kijken met Ziggo GO

 Het installeren neemt ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag

Mediabox Next installatie stappenplan

Volg het online stappenplan

Mediabox Next Installatie handleiding

Of gebruik de meegeleverde papieren handleiding

Wat houden de stappen die je doorloopt precies in? 

1. Mediabox Next aansluiten

In deze stap controleer je de inhoud van de doos, ontkoppel je de oude apparatuur en sluit je de Mediabox Next op je televisie en op je modem aan.

Handig om te weten: Sluit je Mediabox Next aan met de internetkabel. Want met de internetkabel heb je altijd de snelste en meest stabiele verbinding. Zo kijk je ongestoord naar je favoriete films, series en programma’s in haarscherpe (4K-) beeldkwaliteit. Check onze tips.

Mediabox Next aansluiten
2. Mediabox Next in gebruik nemen

Het leukste deel van de installatie, we gaan je Mediabox Next voor de eerste keer opstarten en aan de afstandsbediening koppelen. Je kunt vervolgens een aantal voorkeuren instellen zodat je mediabox helemaal op jou is afgestemd voor het grootste kijkplezier.

Mediabox Next in gebruik nemen
3. Overal TV met Ziggo GO

Met Ziggo GO kijk je tv waar je wilt, op elk scherm, in huis en onderweg. In heel de EU. Thuis een serie gestart? Met Ziggo Go kijk je onderweg gewoon verder op je telefoon, tablet of laptop. Heb je nog geen Mijn Ziggo account, dan kun je die gemakkelijk aanmaken met je klantnummer.

Ziggo GO