Prime Video

Ontdek en kijk exclusieve films en series via Prime Video

Bekroonde Amazon Originals én exclusieve films en series kijk je gemakkelijk en snel via Prime Video op je mediabox. De eerste 30 dagen zijn helemaal gratis, daarna slechts € 2,99 per maand.  

Je kunt op elk moment opzeggen.

Stream onbeperkt exclusieve films en series

Met Prime Video kijk je bekroonde Amazon Originals én exclusieve series en films. Start de app via het menu op je mediabox, gebruik Voice Control op je afstandsbediending of ga naar kanaal 153 op je tv.*

Videoland is snel en simpel

Met één druk op de knop

Met je afstandsbediening toegang tot duizenden films en series. Open Prime Video eenvoudig via het menu, gebruik Voice Control of ga naar kanaal 153.*

Extra tv zenders

Amazon Originals & Exclusives

Bij Prime Video kijk je duizenden populaire films en tv-shows, waaronder bekroonde Amazon Originals en award-winnende tv-shows.

Videoland is ook geschikt voor de allerkleinsten

Kijk in 4K en HDR

Haal het beste uit je kijkervaring met 4K Ultra HD en High Dynamic Range (HDR) content.

*De Prime Video-app is beschikbaar op de Mediabox Next.

Alles over Prime Video

Bij Prime Video kijk je exclusief Amazon Originals & Exclusives, waaronder de nieuwste internationale en Nederlandstalige series en films.

Outer Range

In deze mythologische sciencefiction onderzoekt Cowboy Royal Abbott de mysterieuze verdwijning van zijn schoondochter. Hij ontdekt een duister geheim aan de rand van de wildernis in de Amerikaanse staat Wyoming.

Upload Seizoen 2

Een man kan zijn eigen hiernamaals kiezen na zijn vroegtijdige dood, door zijn bewustzijn te laten uploaden naar een virtuele wereld. Terwijl hij aan zijn nieuwe leven went en bevriend raakt met zijn engel, rijzen er vragen over zijn dood.

Reacher

Voormalig topmilitair Jack Reacher gaat voor het eerst in tijden weer als burger door het leven en reist door de VS. Zonder telefoon en met alleen de strikt noodzakelijke spullen. Dat gaat een tijd goed, totdat hij verdacht wordt van moord…

Hoe werkt het?

3 simpele stappen

Bestellen

1. Amazon Prime abonnement koppelen

Om Prime Video te kijken heb je een Amazon Prime account nodig. Probeer het nu 30 dagen gratis. Daarna slechts € 2,99 p.m.  

Kijk Videoland op je mediabox

2. Prime Video op je mediabox

Je vindt Prime Video bij de apps op je mediabox of op kanaal 153 op je tv.

Kijken binnen 24 uur

3. Inloggen en kijken maar

Log eenmalig in met je Amazon Prime accountgegevens (mailadres en wachtwoord) en start je thuisbioscoop.

Veelgestelde vragen

Prime Video is beschikbaar op de Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini. Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Prime Video. Heb je een afstandsbediening met Voice Control? Houdt de voice-knop ingedrukt en zeg 'Prime Video'. Je kunt ook zappen naar kanaal 153.

Ga naar een compleet overzicht van het Prime Video aanbod. Van Amazon Originals en Exclusives tot internationale blockbusters en series van Nederlandse bodem. Je kijkt het allemaal bij Prime Video.  

Met Prime Video kijk je voor € 2,99 per maand onbeperkt Amazon Originals en Exclusives films en series. Wil je de nieuwste releases en klassieke films? Die huur of koop je voor een extra bedrag rechtstreeks via de Prime Video-winkel. Ook kun je kiezen voor extra zenders via Prime Video Channels. En je kijkt de eerste 30 dagen gratis.

Nee, Prime Video op kanaal 153 met CI+ module werkt niet. Heb je een smart-tv? Dan kijk je Prime Video gewoon via je tv.

Ken je deze TV apps al?

Videoland

Topseries van eigen bodem zoals Judas en Mocro Maffia. Reality-shows als Married at First Sight.  

hayu

Meer dan 300 reality-shows zoals Keeping Up With the Kardashians en The Real Housewives.

Cinetree

Films die je langer bijblijven dan dat ze duren, dát is Cinetree. Voor de echte filmliefhebbers.

Benieuwd welke apps je nog meer hebt? Alle TV apps op één plek!