Internet en tv in één pakket

Geen vaste telefoon nodig? Kies dan voor een combinatie van Internet en TV. Om het leven wat makkelijker te maken, hebben we drie pakketten om te vergelijken: Start, Complete en Max. Voor ieder wat wils. Vergelijk onze Internet & TV pakketten zelf.

Internet en TV pakketten vergelijken | Ziggo

Getest als beste vaste netwerk

Ziggo is getest als beste vaste netwerk van Nederland. Onafhankelijk onderzoeksbureau umlaut onderzocht de downloadsnelheid, uploadsnelheid en reactietijd van vaste netwerken in Nederland. Met 947 van de 1000 punten komt Ziggo als beste uit de test.

Internet en TV pakketten vergelijken | Ziggo

Glasvezel-kabel netwerk via ons GigaNet

We zijn steeds meer online en het leven zit vol TV. Heb je Ziggo, dan gebruik je ons stabiele, snelle en veilige GigaNet. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

Internet en TV pakketten vergelijken | Ziggo

SmartWifi. Loop soepeltjes door je dag

Met SmartWifi van Ziggo is je wifi slimmer dan ooit. Het SmartWifi modem, de SmartWifi pods en de SmartWifi app schakelen naar de beste frequentie, verdelen de wifi en kiezen automatisch het snelste wifi-punt. En daarmee heb je altijd en overal in huis perfecte wifi.​

Internet en TV pakketten vergelijken | Ziggo

De Wifi Crew: voor al je wifi-vragen​

Zelfs met de beste wifi producten kan eens iets misgaan. Dan kun je de hulp inroepen van onze Wifi Crew: experts in het oplossen van zelfs de moeilijkste wifi-problemen. Ze kijken naar je persoonlijke wifi-situatie thuis, stellen precies de juiste vragen en zijn pas klaar zodra je weer zorgeloos internet via wifi.​

Kies het snelste internet

Ben je regelmatig online, op social te vinden en aan het mailen? Dan is Start een prima instap met 100 Mbit/s internetsnelheid. Verwacht je wat meer van je (wifi)verbinding, kies dan voor Complete, net als de meeste van onze klanten. Met 350/35 Mbit/s ben je moeiteloos met je hele gezin online. De échte internetliefhebbers halen hun hart op met 600/40 Mbit/s internetsnelheid. Of ga voor Giga (1000 Mbit/s), het krachtigste internet dat we ooit hebben gehad. En we zeggen het niet alleen: Netflix noemt ons internet de snelste van Nederland.

Interactieve tv van Ziggo

Opnemen, terugspoelen, online kijken of mobiel kijken; je hebt het zelf in de hand. Bij Ziggo kijk je zo uitgebreid als je zelf wilt. Met of zonder extra zenders. Met of zonder mediabox. Ook als je kiest voor gewoon goede kabel-tv krijg je digitale tv. Het voordeel van interactieve televisie is dat je zelf bepaalt wanneer en wat je kijkt. Zo is er dus altijd wat op tv.

Spraakgestuurd zappen

Via Voice Control je favoriete serie zoeken

Zoek je naar een film of serie? Zo gevonden met de zoekfunctie van de mediabox. Praat tegen je afstandsbediening en vind eenvoudig het programma dat je zoekt. Ook het pauzeren van een programma of het ondertitelen van een film is zo geregeld met Voice Control.

Op elk scherm tv kijken

In de trein een film gestart? Kijk lekker verder op je mediabox wanneer je thuis op de bank ploft. Tv kijken doe je niet meer standaard vanaf het scherm aan de muur. Kijk met Ziggo GO ook vanaf je telefoon, tablet of laptop in Nederland en de EU.

Samen op de bank
Tv kijken op je mobiel

360 kijken

Ziggo maakt tv kijken een stuk leuker. Je mediabox en Ziggo GO communiceren namelijk met elkaar. Dat zorgt voor veel voordelen:

  • Pauzeer je films en series en kijk verder via een ander scherm (behalve live tv)
  • Opnemen en kijken wanneer je zelf wilt op elk scherm
  • Stream via Ziggo GO van je telefoon of tablet naar je tv

Alles in de hand met terugkijken

Stel je voor: je staat onderweg in de file en mist hierdoor het eerste deel van je favoriete tv-programma. Je bent vergeten om de timer in te stellen. Dankzij terugkijken begin je gewoon bij het begin, wanneer je er klaar voor bent. Alle tijd dus om eerst nog even een kop thee te zetten.

Replay TV op een tablet

Vergelijk Internet & TV

Internet en TV pakketten vergelijken? Het verschil zit ‘m in de internetsnelheid. Of je nu een echte kijkbuistijger of een meer gematigde kijker bent - je vindt altijd een abonnement dat bij je past. Alle interactieve tv-pakketten hebben 70+ tv-zenders, waarbij Max er nog een schepje bovenop doet met 110+ zenders. De keuze is reuze.

 Opnemen

 Movies & Series

Eenvoudig overstappen op Internet & TV van Ziggo

Wil je overstappen van een andere provider naar Internet & TV van Ziggo? Check dan eerst wat je contract- en opzegtermijn is bij je huidige provider. Dat is handig, want zo voorkom je dubbele kosten. Is de einddatum van je huidige contract binnen 60 dagen? Dan is overstappen nu al mogelijk. Vind je overstappen naar een andere provider teveel gedoe? Dan hebben we ook nog de Ziggo Overstapservice.

Internet en TV pakketten vergelijken | Ziggo
Een pakket van Ziggo

De Ziggo Installatiehulp

Krijg je nieuwe apparatuur van ons, dan zorgen we dat de installatie moeiteloos verloopt. Dat noemen we de Ziggo Installatiehulp. Je begint met het doe-het-zelf-installatiepakket en we helpen je online stap voor stap. We zitten via chat zelfs 24/7 voor je klaar en helpen je verder tot dat alles - ook je wifi - perfect werkt!

Steeds meer mensen kiezen voor Internet en TV

Veel minder mensen kiezen voor bellen in hun pakket, waardoor de interesse verschuift van een Alles-in-1 pakket naar een Internet & TV pakket. Als je wel graag bellen in je pakket wilt kan dat natuurlijk ook, kies dan voor Alles-in-1. We hebben ook een pakket zonder bellen en tv, kies dan voor alleen Internet & Online TV.

Samen op de bank
Twee mannen zijn een filmpje aan het bekijken hoe zij hun das moeten strikken

Internet & TV bestellen of zelf samenstellen?

Ziggo kent drie tv- en internetabonnementen die je kunt vergelijken. Allemaal met interactieve tv en een verschillende internetsnelheid. Het gemak van een pakket is dat je internet en tv in 1 keer geregeld hebt. Liever wat uitgebreider kiezen? Je kunt ook zelf samenstellen. Combineer je gewenste internetsnelheid met een tv-pakket waar je blij van wordt. Zo uitgebreid als je zelf wilt.

Veelgestelde vragen

Met internet van Ziggo heb je snel, slim en veilig internet. Volgens de Tweakers community zijn we zelfs de beste internetprovider, al 10 jaar op een rij. We bieden zelfs SmartWifi aan en hebben supersnel internet tot wel 1000 Mbit/s. We bieden daar zelfs de installatiegarantie op. Wil je meer weten over internet van Ziggo en alle pakketten vergelijken? Lees het hier.

Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is. Dat is handig, want zo voorkom je dubbele kosten. Tijdens je online bestelling kun je kiezen voor de Overstapservice. Wij zeggen dan voor je op bij je oude provider en regelen dat je niet zonder televisie, internet of bellen komt te zitten. Je kunt de Overstapservice gebruiken als de overstapdatum minimaal 30 dagen en maximaal 90 dagen in de toekomst ligt.

Wanneer je een nieuw abonnement afsluit bij Ziggo of van pakket wisselt, kunnen er eenmalige kosten zijn. Bijvoorbeeld als je diensten bestelt waarbij je een (ander) modem, een Mediabox en/of een CI+ Module ontvangt. De kosten hiervoor zijn €19,95.

Bij Internet & TV van Ziggo, krijg je naast internet ook heel veel televisie. Je kan kiezen tussen Internet & TV Start, Complete en Max. Om ze even snel met elkaar te vergelijken: bij Start ontvang je 70+ zenders, bij Complete ook en Movies & Series, bij Max ontvang je 110+ zenders en Movies & Series XL. Wil je zien waar je wat kan kijken? Bekijk het zenderoverzicht.

Wanneer je klant bent van Vodafone en Internet & TV neemt van Ziggo krijg je meer. Zoals een gratis extra tv-pakket, het gratis Safe Online XL-pakket en korting op je Vodafone abonnement. Lees meer over de gratis extra’s

Combineer je hollandsnieuwe met Internet & TV van Ziggo, dan krijg je combivoordeel: een gratis Ziggo tv-pakket, 1000 MB/MIN/SMS én de eerste 6 maanden korting op Ziggo Internet & TV. Lees meer over het combivoordeel.

Bij Internet & TV Complete en Internet & TV Max heb je met de Mediabox Next van Ziggo 400 uur opslag voor opnamen. Er is geen maximum aantal programma's dat je tegelijkertijd op televisie kunt opnemen. Zolang je opslagruimte beschikbaar hebt, kun je elk gewenst programma opnemen. Je opnames blijven 12 maanden beschikbaar. Je kunt opnames vooruitspoelen, terugspoelen en pauzeren. Lees hier meer over de opname-functies.

Wanneer je kan opzeggen hangt af van je abonnementsvorm. Meestal is je opzegtermijn een maand.

Om te weten wanneer je kan opzeggen, bel je gratis naar onze Klantenservice
1200 (vanaf je vaste of mobiele telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief).

Wil je sneller of minder snel internet? Meer of minder tv-zenders? Wel bellen erbij, of juist niet meer? De pakketten met elkaar vergelijken? In alle gevallen pas je eenvoudig zelf je abonnement aan. In je persoonlijke omgeving van Mijn Ziggo geef je eenvoudig door wat je aan je abonnement wilt veranderen. Iedere maand aanpasbaar.

Bekijk met de postcodecheck of Ziggo beschikbaar is op jouw adres.