Verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Met de Ziggo Verhuisservice ben je meteen thuis in je nieuwe huis. Bekijk de opties.

Binnen 3 dagen geregeld

Geef je verhuizing uiterlijk drie dagen voor je verhuisdatum door en geniet direct weer van tv en internet in je nieuwe huis. Wij werken de administratie bij en checken het signaal. Jij hoeft alleen maar je spullen in te pakken. Je modem, mediabox en kabels plug je zo weer in op je nieuwe adres. Zo voelt je nieuwe huis meteen weer thuis.

Binnen 3 dagen geregeld Ziggo
Perfecte wifi en tv Ziggo

Verzekerd van perfecte wifi en tv

Dat alles meteen en goed werkt – zo zien we het graag. Zodat jij in je nieuwe huis direct tv kijkt én overal in huis perfecte wifi hebt. En omdat elk huis anders is, fiksen we je wifi samen met jou. Daarom bieden we de installatiegarantie, zodat alles werkt zoals jij dat wilt. 

Gratis voor jou als klant

De Ziggo Verhuisservice kost je niets. Je betaalt dus ook geen verhuis- of administratiekosten. En kom je er zelf niet uit met de installatie? Dan komt er gratis een monteur bij je langs die niet weggaat voordat alles perfect werkt. Zo hoort dat, vinden we, voor trouwe klanten.

Meer informatie over verhuizen

Ziggo verhuizen

Kom je er niet uit?

Wil je liever iemand van ons spreken? Bel ons op 1200 of 0900 - 1884.

 

Of kies onze andere opties
Installeren na verhuizing

Installeren

Verhuizing doorgegeven en hulp nodig bij het installeren? We helpen graag.

Installeren na verhuizing
Ziggo abonnement

Je abonnement

Je adres niet het enige wat is veranderd? In Mijn Ziggo wijzig je je abonnement.

Regel het in Mijn Ziggo

Verhuis je naar een zorginstelling? Dan is het meestal niet mogelijk om je eigen Ziggo aansluiting mee te verhuizen. Neem even contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Als je verhuist naar een adres met hetzelfde kengetal - bijvoorbeeld van Utrecht (030) naar Nieuwegein (030) - dan neem je ook je vaste telefoonnummer gewoon mee. Je krijgt tijdelijk een ander nummer om bereikbaar te blijven terwijl we je nummer verhuizen.

Alleen als je naar een regio met een ander kengetal verhuist, krijg je een nieuw vast nummer. Dat gebeurt automatisch als je je verhuizing doorgeeft.

Ga je in een ander land wonen? Helaas kan je Ziggo abonnement niet samen met jou de grens over. Neem even contact op. Dan helpen we je met het opzeggen van je contract.

Als je gaat samenwonen is één aansluiting genoeg voor met z’n tweetjes. Als je contact met ons opneemt, bespreken we samen de mogelijkheden.